Tænd et par stearinlys, dæmp lyset og sæt dig til rette på din yogamåtte.
Sophie Skytte – hånden på hjertet den bedste yogalærer vi nogensinde har mødt – byder dig velkommen og gør dig klar til en stund, der kun handler om dig.

Fra Yin yoga til Power yoga 
Vi tilbyder både Yin yoga, Power yoga og det i mellem.

Yin yoga arbejder med dit bindevæv, som du finder overalt i kroppen. Du træner din smidighed ved hjælp af simple stræk og afhjælper spændinger i kroppen. Tempoet i Yin yoga er skruet helt ned, og du holder typisk hver stilling i 2 – 4 minutter.

Power yoga er en blanding af klassiske yogaøvelser og mere fysisk krævende øvelser, som alle udføres i et flow. Du bevæger dig i takt med din vejrtrækning, som gør at du ofte laver hurtige skift mellem positionerne. Intensiteten er højere i Power yoga, end i mange andre yogaformer, og du får med garanti sved på panden! Power yoga er også kendt som Power Vinyasa.

Vil du gerne have en kort yoga-rutine fra morgenstunden, har vi også det.
Du kan selv prøve en af dem herunder – Namasté.

Hvordan starter jeg med yoga?

Uanset om du aldrig har prøvet yoga før eller er øvet, så har vi en serie af yogavideoer der passer til dig.

Vi har opdelt vores Power yogavideoer i et begynder, let øvet og øvet niveau. Du vil blive guidet igennem hver video fra start til slut, og Sophie sørger for, at du får præcis de teknikker du har brug for, med en rolig og meditativ stemme.

Vi anbefaler at du tager yogavideoerne i rækkefølge og først går videre til næste video, når du føler dig komfortabel med den første yogavideo.

Det er helt normalt, at man skal igennem det samme yogaflow nogle gange, før man mestrer det. Ligesom alt andet, bliver du bedre jo flere gange du træner yogaflowet. Det giver også en succesfølelse, når du mærker at du bliver bedre gang for gang, og den følelse er med til at holde dig motiveret.