HIIT = Effektiv træning!

Hvis du har svært ved at finde tid til træningen, er vores HIIT-programmer lige noget for dig.
De er nemlig klaret på kun 12 minutter!

HIIT har de sidste mange år ligget nr. 1 på listen over de mest populære træningsformer.
Det er heller ikke så mærkeligt, når HIIT er én af de eneste træningsformer hvor du både taber fedt og opbygger styrke på samme tid.

Det er en sveddryppende træningsform, der går ud på at give den fuld gas i korte tidsintervaller, efterfulgt af en kort pause.

Det lyder hårdt – og det er det også – men vi har inddelt vores træninger på 3 niveauer, så hvis du er nybegynder har vi også den helt rette træningsplan til dig.

 

Prøv selv en af vores HIIT træningsvideoer

Vi tilbyder 3 forskellige træningsniveauer, så vi er sikre på at du kommer godt fra start.
Her kan du prøve en hjemmetræningsvideo fra vores let-øvet-niveau uden redskaber.

HIIT træningsplan

Hos os får du en HIIT træningsplan med træningsvideoer tilpasset ud fra dine præferencer, så vi er sikre på at du får lige netop de resultater du ønsker. Vi sammensætter din plan ud fra dit niveau, dine træningsmål og om du vil træne med eller uden redskaber.

Hvad er HIIT?

HIIT står for Høj-Intensitets-Interval-Træning.
Når du træner HIIT handler det om, at du skal tage så mange gentagelser du kan indenfor et kort tidsinterval, efterfulgt af en kort pause.

Det er bevist, at HIIT er en af de hurtigste måder at forbrænde fedt, uden at det går ud over din muskelmasse. De korte intervaller med høj intensitetstræning sætter spark i din puls, og gang i din efterforbrænding af kalorier i mange timer efter din træning.

Hvor ofte skal du træne HIIT?

Hvis du er nybegynder eller utrænet, anbefaler vi at du træner 3 gange om ugen.
Det er vigtig, at du får gjort træningen til en del af din hverdag, uden at det føles som en stor ændring i rutinerne, da man ellers ofte kører død i det.
Når du begynder at vende dig til din nye træningsrutine, kan du øge antallet af træninger til 3 gange om ugen.
Er du let øvet anbefaler vi dig, at træne 3 – 4 gange om ugen. Hvis du er i den øvede ende, kan du tage to HIIT-træninger efter hinanden, så den samlede træningstid bliver 24 minutter.
Er du allerede i topform, anbefaler vi at du træner 4 – 5 gange om ugen, og gerne to HIIT-træninger i streg. Så kommer dit samlede træningspas op på 24 minutter.

Tilmeld dig Nordic Hiit og prøv de første 14 dage gratis – der er ingen binding!
Hvis vores træning ikke er noget for dig, kan du altid melde dig ud inden de 14 dage er gået.

Rigtig god træning!