Christina Dahlgren
Jeg hedder Christina, er founder af Nordic Hiit og jeg er din HIIT træner. Jeg er uddannet Personlig Træner, og har selv trænet HIIT siden 2012. Jeg er tidligere danser, og har udover HIIT også trænet calisthenics og yoga. Siden vi startede Nordic Hiit har jeg trænet over tusinde personer via onlinetræningsvideoer og til træningsevents. Jeg elsker at hjælpe, og motivere andre til et sundere og stærkere liv, og jeg stræber altid efter at finde på nye fede øvelser og måder at træne på. Som jeg altid siger: ”If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you”. Jeg har selv oplevet, hvad man er i stand til, når bare man prøver hårdt nok og tror på sig selv. Før jeg startede med at træne kunne jeg dårligt tage én armbøjning, og nu er jeg her. 
Ida Wad
Jeg hedder Ida, er founder af Nordic Hiit og HIIT træner. Jeg er uddannet Professionel træner og har været træningsinstruktør siden 2010, og det er vigtig for mig at træning er udfordrende, belønnende og udviklende. Jeg har trænet HIIT siden 2012, og har derudover bl.a. trænet styrketræning, pole fitness, calisthenics, yoga, håndbold, dans og prøver stadig forskellige sportsgrene for at samle de bedste øvelser og teknikker til træningen hos Nordic Hiit.
Julie Høgh
...
Sophie Skytte
Jeg hedder Sophie og jeg er din yoga underviser her på Nordic Hiit. Jeg blev uddannet i Vinyasa og yin yoga i 2018 og jeg har undervist lige siden. Yoga er en stor passion for mig, en livsstil. Bevægelse har altid været en stor del af mit liv. Før jeg begyndte at praktisere yoga, lavede jeg HIIT, styrketrænede og løb. Men yogaen gav mig en ro, jeg ikke oplevede at få i nogle af de andre bevægelsesformer. Jeg følte ikke jeg skulle præstere eller være andet, end den jeg er. Jeg elsker at undervise og guide yoga, da jeg føler det er en måde at inspirere og holde space for mennesker. For mig er bevægelses delen af yoga, en måde at tjekke ind med mig selv på. Jeg elsker at være kreativ med nye sjove øvelser og sequenser og synes det er sjovt, at udfordre mine elever og mig selv på måtten. Så længe det er med en legende og selvkærlig approach til dig og din praksis.