Få de bedste HIIT træningsvideoer hos os!

Leder du efter et online træningskoncept, som kan hjælpe dig i form med HIIT hjemmefra?
Så er du landet det helt rigtige sted!

Vi har mere en 7 års erfaring med HIIT og hjemmetræning, og har haft over 7.000 forskellige personer igennem vores over 1.000 HIIT-træningsprogrammer.
Lyder det uoverskueligt? Måske for en nybegynder – men vi har gjort det helt simpelt for dig at starte!

Er du nysgerrig på hvordan vores træningsvideoer fungerer, så rul lidt længere ned på siden for at prøve en!

 

 

 

Prøv selv en af vores HIIT træningsvideoer

Vi tilbyder 3 forskellige træningsniveauer, så vi er sikre på at du kommer godt fra start.
Her kan du prøve en hjemmetræningsvideo fra vores let-øvet-niveau uden redskaber.

Jeg elsker Nordic Hiit og hvad det har gjort for mig og min familie. Efter kun 4 måneder havde jeg tabt 17,4 kg, udelukkende ved at træne Nordic Hiit og lave en ændring i mine kostvaner. Jeg har også fået meget mere overskud, og jeg har det for første gang i mit liv godt med mig selv. Jeg håber at jeg kan inspirere andre til også at prøve!
Anita, Nordic Hiit medlem