Sunde kostplaner til den travle hverdag
Kom hurtigere i mål, med et skræddersyet kostplansforløb Træning og kost går hånd i hånd, hvis man vil opnå de bedste resultater, uanset om dit mål er at tabe dig, stramme op eller blive sundere. Derfor tilbyder vi et helt personligt kostplansforløb, som skræddersyes specielt til dig! Du vælger selv om du vil kombinere kostplansforløbet med vores træning, eller kun vil have kostplansforløbet.
 • Kostplan til dine behov
  Du får en skræddersyet kostplan, der løbende tilpasses efter dine mål, ønsker og præferencer. Vi tager også højde for mad du ikke kan lide og allergener.
 • Hold styr på resultaterne
  Du får en personlig app, hvor du kan opdatere og tracke dine resultater og dermed nemt følge din udvikling undervejs.
 • Chat med os!
  Har du spørgsmål, eller er du i tvivl omkring dit forløb, så kan du skrive med os i din egen personlige chat.
 • Ikke kun kylling og broccoli
  En kostplan hos os er alt andet end kedelig. Du får en lækker kostplan der er nem at holde i længden, med mange lækre og spændende retter.

Start dit kostplansforløb i dag

Gør som Ditte
Ditte gik igennem en fantastisk transformation med os, hvor hun både fulgte vores HIIT træningsvideoer og vores kostplan. Billederne taler for sig selv. Udover de fysiske resultater oplevede Ditte også, at hendes hovedpine forsvandt, hun fik mere overskud og var ikke træt og sløv længere.
Hør om Maj's oplevelse hos Nordic Hiit
Vi er med dig hele vejen!
Udover at vi skræddersyer et fantastisk kostplansforløb til dig, så får du også en direkte kontakt til os, gennem din egen personlige chat. Vi kommer til at holde en personlig kontakt, så vi sammen kan tilpasse din plan efter dine behov løbende. 
Vi giver dig også din helt egen personlige side, hvor du kan opdatere og tracke dine resultater og dermed nemt følge din udvikling undervejs.
Tal med os i dag!
Tag en uforpligtende snak med os. Udfyld kontaktformularen her og tag dit første skridt nu.

Er du kostplansklient? Log ind her