Der findes et helt enormt udbud af slankekure og forskelligartede metoder, der lover effektive vægttab på vidt forskellige måder. Det kan derfor være svært at navigere i, hvad man må, skal eller bør spise, når målet er at tabe vægt og stramme op. Men der findes ikke rigtig nogen magisk tilgang eller quick fix til at ramme din idealvægt. Den både gode og dårlige nyhed er, at du skal tillægge dig nogle rigtigt gode vaner og i bedste fald også en forståelse af, hvad kosten betyder for dig og din sundhed for at tabe dig. For det er gennem tilegnelsen af de gode vaner, at du ikke blot opnår nogle flotte resultater – men nogle resultater, som er vedvarende. Det er derfor, at vi hos Nordic Hiit hjælper dig ved at lægge en kostplan, der tager udgangspunkt i dine mål – men også din livsstil.

Få en effektiv kostplan med opskrifter

Et varigt vægttab handler meget om at uddanne dig selv til at spise de rigtige ting. Og her kan en kostplan være et effektivt redskab til at tabe sig. En kostplan kan nemlig være med til at sørge for, at du har et generelt underskud af kalorier. For du kan spise nok så mange sunde ting – koncentrere dig om proteiner og fravælge kulhydrater, eller hvad nu de forskellige mirakelkure ellers lige foreslår – men hvis ikke din krop har et underskud af kalorier, taber du dig ikke. Så simpelt er det. Og alligevel så svært at håndtere. For selvom det er vigtigt, at du er i kalorieunderskud, hvis du gerne vil tabe dig, så er det lige så vigtigt, at du faktisk godt kan lide den mad, du spiser.

Derfor kan en veltilrettelagt kostplan være en god måde at komme i gang med et vægttab på. Og det er blandt andet noget af det, som vi kan hjælpe dig med. Med en kostplan til at tabe sig fra Nordic Hiit får du blandt andet:

  • En personlig kostplan, der er sammensat med det formål, at du skal tabe dig.
    For at kunne udarbejde en kostplan, der sikrer, at du taber dig, er det vigtigt, at vi kigger på, hvem du er. Vi tager altid højde for dine personlige mål og præferencer, når vi konstruerer en personlig kostplan.
  • En digital oversigt over din progression gennem kostplan-appen
    Via en app, kan du tracke dit vægttab og holde øje med, at udviklingen forløber, som den skal. I selvsamme app har du også nem adgang til din kostplan, så du har overblik over alle dine opskrifter.
  • Muligheden for at starte en personlig chat om din kostplan
    Skulle der opstå spørgsmål undervejs med hensyn til din kostplan, er det nemt at få fat på en af os gennem chatfunktionen i vores app eller på vores hjemmeside. Så hjælper vi med at sørge for, at du kommer på rette spor igen.

Hvad får jeg ud af en kostplan til at tabe sig?

Hvad du spiser i løbet af dagen, er mindst lige så vigtigt som hvor meget. Det gælder også selv om vi tidligere har nævnt, at det samlede antal kalorier er essentielt. Måske har du hørt om tomme kalorier. Det er fordi, at det er vigtigt, at de kalorier, du indtager, faktisk også indeholder den rigtige næring. Næring, der får dig til at yde optimalt, selvom du er i kalorieunderskud. Og det er især vigtigt, hvis du vælger at bruge vores træningsprogrammer for at sikre dig det optimale vægttab samtidig med, at du spiser sundt. 

Med en kostplan til at tabe sig fra Nordic Hiit, sikrer du dig en fiber- og proteinrig kost, der holder dig mæt og mindsker trangen til de usunde sager. Vi sørger samtidig for at guide dig i retninger af en kost, der ikke indeholder ingredienser med industrielt bearbejdede fødevarer og fødevareprodukter med tilsat sukker. Samtidig sikrer vi, at kostplanen også harmonerer med din livsstil. For vi er helt sikre på, at vejen til en varig ændring også bør tage udgangspunkt i, hvem du er.

Vælg en skræddersyet kostplan fra Nordic Hiit

Med en kostplan til at tabe sig, som er udarbejdet af os, får du et effektivt redskab til at tabe dig. Vi bestræber os desuden på, at du føler dig rigtigt godt tilpas i hele processen, så du kan opretholde den sunde livsstil. Det er sådan de varige resultater opnås.
Er du klar på at tage dit første skridt mod en sundere livsstil? Så udfyld kontaktformularen lige her, og tag en uforpligtende snak med os.