Se lige Pernilles fantastiske transformation 🔥💪🏽 – vi er SÅ stolte af hende!
Hun har tabt 7 kg og har nået sin målvægt, i et forløb på 4 mdr. hos os. ⭐️

Læs Pernilles inspirerende historie her:

“Efter at have taget gradvist på over en årrække efter jeg fik børn, blev det lige pludseligt svært for mig, at tabe de kilo jeg havde taget på. Dårlige madvaner og en travl hverdag, gjorde at jeg kun tabte få kilo og så gik mit vægttab i stå.

Med kostplansforløbet har jeg haft en god guide. Kostplanerne har passet til mig og min hverdag og det har været nemt og hurtigt, at lave samt handle ind til.

Fra første uge har jeg tabt mig, men aldrig følt sult eller afsavn.
Retterne tog udgangspunkt i min hverdag, og med et liv som som mor har det været alfa omega, at resten af familien har kunne spise det samme uden at lide afsavn.

Det har været en stor hjælp, at kunne skrive ved spørgsmål og tanker.
Den ugentlige status med vejning, mål og billeder, samt at skulle sætte ord på, hvordan det var gået med at holde kostplanen, har været en kæmpe motivationsfaktor. For det har været svært selv, at se den gradvise forvandling.

I dag bliver jeg stadig overrasket, når jeg ser mig selv i spejlet. Tænk jeg kunne få den krop tilbage jeg, havde for 14 år siden.
At der indenunder gemte sig en veltrænet krop. Jeg har altid trænet meget, men den sidste årrække har det ikke kunne ses.

Jeg har med kostplansforløbet fået mere overskud og nemmere ved at holde vægten. Kostplanerne har givet en livsstilsændring og ikke en kur, som man kun holder en periode.“

Vil du også opleve en stærk forandring på egen krop og sind?
Så kan vi tage en kort uforpligtende snak om dit mål, og hvordan vi kan hjælpe dig.
Du kan læse mere om vores kostforløb og skrive dig op via formularen lige HER