Går du rundt med et brændende ønske om at tabe dig, men har svært ved at finde rundt i, hvad du må spise, hvor meget du må spise, hvor meget du skal træne og hvad du skal træne? Det forstår vi godt. For det kan være uoverskueligt at påbegynde et vægttab helt alene. Det kan det, fordi et vægttab handler om at lave om på sin hverdag og sine vaner, og vi ved alle sammen, hvor svært det kan være. Et vægttab handler om viljestyrke til at lave om på de dårlige vaner, men det handler ligeså meget om, at du ved, hvad du laver.

Et vægttab handler om mere end at spise sundt og hvis du virkelig ønsker resultater, bør du kombinere din kostplan for vægttab med træning. Hos Nordic Hiit hjælper vi dig gerne på vej med både kostplan og træning.

Med en sund kostplan til vægttab fra Nordic Hiit får du:

 • En skræddersyet kostplan til vægttab
  Vi tilpasser din kostplan, så den passer til dine mål, præferencer og ønsker.
 • Dine resultater og kostplan lige ved hånden
  I vores app kan du opdatere dine resultater og dermed nemt følge udviklingen af dit vægttab. Du har også hurtig adgang til din kostplan, så du nemt kan finde dine opskrifter.
 • En personlig chat
  Undervejs i dit vægttab opstår der sikkert spørgsmål til kostplanen. Eller måske synes du bare, at det er svært at holde dig til den. På vores hjemmeside og i vores kostplans-app kan du altid skrive til os i chatten.

Hvad får jeg med en kostplan, som specielt er udformet til vægttab?

Alle vægttabskostplaner har én ting til fælles – de får dig til at spise færre kalorier end du forbrænder. Men selvom et kalorieunderskud vil få dig til at tabe vægt, ligegyldigt på hvilke vilkår det foregår, er hvad du spiser mindst lige så vigtigt, som hvor meget du spiser. Det skyldes, at dit valg af mad er med til at imødekomme dit næringsstofbehov. En god og sund kostplan til vægttab følger nogle universelle kriterier, og det gør en kostplan for vægttab hos Nordic Hiit selvfølgelig også:

 • Den indeholder rigeligt med protein og fibre. Protein- og fiberholdige fødevarer hjælper dig med at holde dig mæt i længere tid, reducerer cravings og hjælper dig til at følge kostplanen.
 • Den begrænser industrielt fremstillede fødevarer og tilsat sukker. Disse fødevarer er rige på kalorier, men lave på næringsstoffer, og de stimulerer derfor ikke mæthedscenteret i din hjerne. De gør det derfor vanskeligt for dig at tabe dig eller imødekomme dine næringsstofbehov.
 • Den indeholder en lang række frugt og grøntsager. Begge er rige på vand og fiber, hvilket bidrager til din følelse af mæthed. Frugt og grøntsager er fyldt med næringsstoffer, som gør det nemmere for dig at nå dit daglige næringsstofbehov.

Opnå gode resultater med en kostplan for vægttab udformet specielt til dig

Et vægttab er meget individuelt. Og for at du bedst opnår de mål, du har sat dig, er det nødvendigt at tilpasse vægttabskostplanen efter dine mål, præferencer og ønsker. Hos Nordic Hiit har vi stor erfaring med kost og træning, og vi arbejder altid fokuseret på, at du kommer i mål med dit vægttab. Når du får din kostplan og påbegynder dit vægttab, vil vi gerne, at du føler dig tilpas og at du ikke føler dig sulten og uden energi. Du skal være klar til både at træne og spise sundt. For kun på den måde opnår du et varigt resultat.

Start dit kostplansforløb i dag