Her er vi nok nødt til at skuffe dig. For det er desværre ikke menneskeligt muligt at punktforbrænde fedt på maven alene. Det kunne ellers være belejligt, da der er mange, der har opfattelsen af, at de har for meget siddende omkring maveregionen og derfor ønsker sig en flad eller fladere mave. Du kan dog sagtens få en flad mave ved at lave maveøvelser i kombination med andre øvelser og et fokus på at få den rette kost. Og det er lige præcis, hvad vi kan hjælpe dig med hos Nordic Hiit. Vi advokerer nemlig ikke for et “quick fix”. Vi ser gerne, at vores medlemmer kommer ind i en god rutine, der ikke føles som en slidsom slankekur.

For os er det essentielt, at vores hjælp guider vores medlemmer til en ny og sundere livsstil, som sagtens kan føre til, at de får en flad mave. Men det kræver altså mere end enkelte effektive maveøvelser. Det er nemlig sådan, at kroppen snupper brændstof fra dine fedtdepoter, når du skaber et kalorieunderskud ved træning. Men her bestemmer kroppen altså fuldstændig selv, hvilke fedtdepoter den tager af, og det behøver ikke at være på maven, selvom at det er maveøvelser, du laver. Derfor kan du altså ikke påvirke forbrændingen, så den udelukkende skal fokusere på at få en flad mave. 

Hos Nordic Hiit vil vi dog meget gerne hjælpe dig med at få en flad mave på den lange bane. Og det gør du igennem den rigtige kost og motion. Vores træningsprogrammer er baseret på HIIT (High Intensity Interval Training). HIIT er en form for træning, der består af forholdsvist korte træningspas, hvor du får pulsen op på en måde, så det sikrer en høj fedtforbrænding – faktisk også i forholdsvist lang tid efter, at du er færdig med den daglige træning.

Vi har lavet nogle korte og yderst effektive træningspas, som også indeholder effektive maveøvelser, der giver sved på panden og stimulerer de forskellige muskelgrupper. Det er guidede øvelser, du kan lave mere eller mindre uden redskaber derhjemme. Og så tager det kun lige i underkanten af et kvarter. Kombinerer du vores træningspas med vores kostplansforløb, kan du opnå en bedre og sundere kost i kombination med god og korrekt træning. Derfor sørger vi for, at du forbrænder en masse kalorier, som gør at du får en stærkere krop, en sundere livsstil og en flad mave. 

Gennem vores specialudviklede app, der har et stort udvalg af træningsvideoer, får du en træningsmetode til en flad mave, der ikke kræver, at du forlader hjemmet, og så passer den godt ind i en travl hverdag.

Her får du:
 • Det optimale udbytte af din daglige træning
  Vores forskellige træningsprogrammer er overskuelige og korte. Gennem vores app eller website guider vi dig til den korrekte udførelse af effektive maveøvelser og andre øvelser, der får dig til at tabe fedt og strammer din muskulatur op.
 • Nogle erfarne, dansktalende træningspartnere lige ved hånden
  Uanset hvilken form for træning, der passer dig bedst, har du altid mulighed for at vælge mellem nogle personlige træningsvideoer, hvor vi guider dig helt igennem træning hver eneste gang. 
 • Et personligt træningsprogram, hvor du kan vælge ud fra netop dine præferencer
  Hos Nordic Hiit har du mulighed for at få støtte fra fire erfarne trænere, der sætter et træningsprogram sammen til dig på baggrund af dine ønsker, dine trænings- og sundhedsmæssige mål samt dit fysiske niveau. 
 • Du har os altid lige ved hånden, hvis du skal bruge hjælp
  Har du spørgsmål til nogle af de effektive maveøvelser eller andre ting i forbindelse med din træning, kan du altid komme i kontakt med os via mail, telefon eller vores lukkede facebookgruppe. Vi vil nemlig rigtigt gerne sikre os, at du kommer ordentlig i mål med din træning.

Nem og hurtig adgang til din skræddersyede kostplan

Såfremt du beslutter dig for at starte et kostplansforløb hos os, kan du også nemt tilgå denne i vores app. Her har du mulighed for, at se hvad du skal have at spise i løbet af dagen og nemt danne dig et overblik over alle opskrifterne i din madplan.

Lær mere om vores kostplansforløb her